GLÆD DIG: 201 meter med pedalen helt i gulvet til DHB 2022

DHB 2019

Intet Danmarks Hurtigste Bil uden fri hastighed på 201 meter – glæd dig til race på Padborg Park, når DHB endelig er tilbage!

Fri hastighed hænger uløseligt sammen med DHB. Ja, faktisk ligger det i navnet, Danmarks Hurtigste Bil. I år er Danmarks største bilfestival tilbage, og derfor skal landets hurtigste bil da også findes på 201 meter af Padborg Parks asfalt. Der er garanti for en hæsblæsende weekend med høje hastigheder og fed stemning.

Den klassiske disciplin, der har lagt navn til en hel festival i bilens tegn, er kommet under DASU-reglement og dermed på den danske motorsportskalender. Så du kan glæde dig til at opleve masser af toptunede biler give den max gas i hele 10 forskellige DHB-klasser.

DHB 2019

Men måske det skal være dig, som sidder bag rattet den 4. og 5. juni på Padborg Park? Det er nemlig stadig muligt at deltage i racet. Som deltager får du adgang til DHB hele weekenden, en officiel DHB deltager-T-shirt, mulighed for at medtage campingvogn, plads i pitområdet og mulighed for at købe op til seks ledsagerbilletter, der kan bo med dig i pitten. Og der er helt sikkert en klasse, som passer til din bil. Se her!

Du kan tilmelde dig som kører nu – klik på linket her for at komme til siden for tilmelding: www.padborgpark.dk/201-meter/

DHB på Padborg Park

Hvis du ikke selv skal køre, så glæder vi os på Boosted-redaktionen til at se dig og vennerne på tribunerne, når Padborg Park åbner dørene til bilfestivalen over dem alle den 3. til 5. juni. Vi glæder os helt vildt.

Vi lover dig, at det bliver en weekend med fart på. Både på banerne og om aftenen til festen, hvor du kan opleve navne som Faustix, Ude af kontrol og 8Ball fyre op under DHB-folket fra den store scene. Vi er ret sikre på, at det bliver legendarisk på alle måder.

Kom gerne hen til Boosted-standen og sig hej – og se Martins brutale AMG-racer helt tæt på. Den skal have mesterlige tæv på driftbanen hele weekenden.

Har du endnu ikke købt billet til Danmarks Hurtigste Bil 2022, så skynd dig at sikre dig en billet HER!

DHB på Padborg Park

Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk