Gut forvandler firedørs Audi til todørs superbil


Og det er sjovt nok også en Audi…

Hvem havde troet, at der inde bag enhver Audi R8 med 5,2-liters V10-motor gemmer sig ganske almindelig Audi A4. Okay, indrømmet. Det er nok kun tilfældet her. Til gengæld er det virkelig gennemført.

Ifølge The Drive ønsker manden bag at forblive anonym. Men til mediet fortæller, han at ombygningen fra familiebil til egocentreret superslæde tog ham flere år og et hav af dele at gøre færdig.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:




Bilen eksisterer kun, fordi ejerens datter var og måske stadig er fascineret af det oprindelige R8-design. Så det hele begyndte, med at fronten fra en R8 blev bygget over på en ældre A4 B5. Præcist hvorfor kommer ejeren ikke ind på, men på et tidspunkt beslutter han sig for hurtigt at samle så mange R8-dele, han kan, sammen.

Herefter tog det ham fem år, at forvandle den firedørs familieflytter til superbil med bare to af slagsen.

– At se folk tabe kæben bliver jeg aldrig træt af. Det sjove er, at ingen forstår nummerpladen, før de finder ud af, at bilen er en replika.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:




Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk