Ford-ejer med humor: Dyt og bliv overrasket!

Halloween er lige om hjørnet, men denne Ford F150-ejer har taget løjerne lidt på forskud. 

Halloween er lige om hjørnet, men denne Ford F150-ejer har taget løjerne lidt på forskud. 

En video af Ford pickup blev for nylig delt på YouTube. I klippet sidder et skelet oven på bagklappen, og lige under det kridthvid og ret så magre ‘menneske’ står der på et skilt. ‘Honk for a treat’. Hvilket bilisten lige bag ved Ford’en altså ikke kunne dy sig for at prøve af.

Umiddelbart efter hornet giver lyd, sker der ikke noget i et par sekunder. Men kort tid efter begyndte der at sprøjte vand ud af et lille hul i bagklappen. Sjovt nok lige mellem benene på skelettet. Det sjove påfund styres sandsynligvis fra en lille knap i Ford’ens kabine.

Faktisk er det der med biler og halloween-løjer ikke noget nyt. Især i USA, hvor Halloween-traditionen stammer fra, har bilfabrikanterne en stærk tradition for at tage pis på hinanden i dagene op til Allehelgensaften 31. oktober. Det er i år en søndag.For et par år siden gjorde BMW eksempelvis sig til grin på Twitter, da de forsøgte at lave sjov med konkurrenten fra Stuttgart – Mercedes.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk