Reklame:

Ford-ansat fyret for at skrive Facebook-opdatering

Det var faktisk mandens egen kolleger, der forlangte ham fyret. Det er nu sket.

Det er ikke alt, man kan skrive på de sociale medier. I hvert fald ikke hvis man vil slippe ubemærket fra det.

Og da slet ikke når ens arbejdsgiver ligger i konflikt med fagforeningen. Det måtte en nu tidligere ansat hos en Ford-forhandler sande, da han forleden blev fyret fra sit job på grund af en Facebook-opdatering.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Automotive News.

På det sociale medie havde den nu tidligere ansatte sendt en meget kort sviner i retningen mod fagforeningen, som Ford lige nu ligger i konflikt med. Desværre for ham faldt det i meget dårlig jord hos kollegerne.

LÆS OGSÅ: Cyklistforbund foreslår: “Bilister skal have fartbøder så snart de kører 1 km/t for stærkt”

Faktisk så dårlig jord at manden kolleger forlangte ham fyret. Bl.a. andet skrev manden ‘Fagforeningen skal fucke af. De vil have løn for 40 timer men kun arbejde 32.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det var dog, da manden skrev, at han arbejdede for en Ford-forhandler og konflikten, som lige nu er mellem Ford og mærkets ansatte, også riskerede at ramme ham, at kollegerne fik nok.

Officielt hedder det sig dog, at det ikke var kollegernes mening om skriverne, men derimod mandens overtrædelser af Ford-forhandlerens ‘politik om brugen af sociale medier’ der fik ham fyret.

Inden manden blev fyret, blev Ford-forhandleren da også lagt ned på internettet. Bl.a. med et hav af dårlige anmeldelser. Flere truede desuden med at boycutte forhandleren, så længe manden bag den famøse statusopdatering var ansat.

Reklameblok:


Ford ligger pt. i en konflikt med mange af mærkets ansatte på fabrikkerne rundt om i USA. Mærkets administrerende direktør mener, at Ford går konkurs, hvis de ansatte får deres vilje igennem. Læs mere om det her.

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?