Reklame:

Fik politiets hjælp til at fjerne en bil – nu trues hun af naboerne

En kvinde hævder, at hun nu trues med økonomisk bål og brand af sine naboer. Alt sammen efter, at hun fik politiets hjælp til at fjerne en efterladt bil.

Nabostridigheder kommer der sjældent noget godt ud af. Det kan en kvinde, der bor på vestkysten i USA, skrive under på.

Og hun kender ikke engang sine naboer. Det gjorde hun i hvert fald ikke før. Det fortæller hun i en tråd på ‘Reddit’, som engelske The Sun citerer.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det hele begyndte, da kvinden sammen med sin mand begyndte at undre sig over en bil – som normalt ikke høre til i deres nabolag – tilsyneladende var blevet efterladt der.

Og der blev den faktisk stående i flere dage. Efter 3 dage, skriver kvinden på Reddit, ringede hun til politiet og fortalte om bilen.

LÆS OGSÅ: Stangstiv og slingrende cyklist stoppet på motorvejen – blev også sigtet for køre uden lys på

Til hendes store overraskelse blev bilen inden for en time afhentet af et fejeblad. Og her kunne historien egentlig være endt. Hvis det da ikke lige var for naboerne, der kort efter bankede på.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

De ville gerne vide, om kvinden – eller nogen af de andre i kvarteret – havde set noget til bilen, som de havde givet et familiemedlem lov til at parkere i området.

Biler skal flyttes hver tredje dag
Her måtte kvinden erkende, at ja – det gjorde hun. Ifølge kvinden har naboerne netop ellers en fælles forståelse, om at bilerne i kvarteret som minimum skal flyttes én gang hver tredje dag.

Den var hendes naboer ikke med på. Og ifølge kvinden forlanger de nu, at hun betaler for at få bilen ud af politiets varetægt igen. Ligesom chaufføren, der hentede bilen i første omgang, også skal have penge.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Fra politiet har kvinden, som ringede om den ‘mytiske bil’, siden fået at vide, at de kom efter den, fordi den hverken har overholdt syn eller er forsikret.

Kvinden skriver videre, at hun har tilbudt 350 dollar svarende til 2.400 danske kr., i håbet om at det kan dække nogle af de omkostninger, der er ved at få bilen igen.

Men det synes flere af Reddit-brugerne slet ikke hun skal. Faktisk synes mange, at hun skal trække sit tilbud tilbage. Hvad synes du? Bland dig i debatten på Boosteds Facebook-side.

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?