Reklame:

Færre ser Formel 1-løb – nu sælges billetterne i et supermarked

Tilbage i marts kunne Liberty Media, der ejer de kommercielle rettigheder i Formel 1, fortælle, at færre ser Formel 1 i fjernsynet. Nu spreder det sig måske til selve racerbanerne.

Det første ryk af billetter til Formel 1 i Las Vegas blev allerede udsolgt sidste år. Sådan forholder det sig ikke med billetterne til det andet USA grand prix på 2023-kalenderen.

Racerløbet i Texas på Circuit of the Americas sælges nu i supermarkeder. Det skriver Jalopnik.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Billetterne er bl.a. dukket op hos Costco-kæden. Men det betyder ikke, at du kan sikre dig Formel 1-adgang for et par dollar. Tværtimod.

Hver billet koster 350 dollar svarende til 2.400 danske kroner. Og det er endda før købsmoms, som de amerikanske supermarked typisk ikke lægger på priserne, før kasseapparatet slår varen ind.

LÆS OGSÅ: Jakob er sur over lovligt racerløb: “Det er irriterende, jeg vil holde weekend”

Til gengæld gælder billetten til hele weekenden. I selve Formel 1-paddocken forlyder det, at et bilmærke er ved at trække sig fra sporten. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?