Reklame:

Endnu et Tesla-trick på vej – danskere skal måske vente

Mens nogle danskere rådes til absolut ikke at vente, kan der alligevel være en idé i det. Noget tyder nemlig på, at Tesla er på vej med enndu billigere biler.

Det helt store spørgsmål i bilindustrien er efterhånden, hvor langt ned Tesla kan presse prisen. Både herhjemme og i det store udland.

De gange, Tesla har sat prisen ned i Danmark siden nytår 2023, skal efterhånden tælles på begge hænder.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Hver gang har der været tale om adskillige tusinde kroner i “rabat”. Noget af den rabat kan dog også forklares med ændrede afgiftsregler.

Alligevel tyder noget på, at Tesla kan skære endnu mere af prisen. Og at mærket frem for alt er villige til det. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

LÆS OGSÅ: Morten ventede – så tog Tesla røven på ham

– Jeg tror ikke, at prisnedsættelserne er et overstået kapitel. Primært af den grund af, at efterspørgslen stadig er svag, siger Thomas Martin, senior porteføljemanager hos Tesla-aktionæren Globalt Investments, til mediet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Når Tesla måske har yderligere prisnedsættelser i tankerne, hænger det sammen med, at mærket får sværere og sværere ved at nå målet om 1,8 millioner leveret biler i 2023.

For selvom Tesla har solgt mange biler i år, mangler mærket at skippe næsten en halv millioner biler afsted for at nå målet.

Først når Tesla onsdag aften dansk tid offentliggør regnskabet for tredje kvartal, vides det, om Elon Musk og Co. har tænkt sig at gøre noget ved priserne for at ‘nå i mål’.

Reklameblok:


 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?