Endnu et bilmærke kommer til Danmark

De danske bilister får snart endnu et bilmærke at vælge imellem. Det oplyser bilimportøren Nic. Christiansen Gruppen som tager BYD til landet
Foto: BYD

De danske bilister får snart endnu et bilmærke at vælge imellem. Det oplyser bilimportøren Nic. Christiansen Gruppen.

I disse dage vælter det ind over de danske grænse med kinesiske bilmærker. Og nu gør endnu et sin entre på de danske veje. Det oplyser Nic. Christiansen Gruppen i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Mystisk bilmærke stopper salget i Danmark

Den danske bilimportør har nemlig fået forhandlingen af kinesiske BYD her i landet. BYD producere i dag alt fra batterier til Teslaer og deres egne personbiler. Før i tiden er det samme mærke blevet beskyldt for skamløst at kopiere alt fra Mercedes CLK til Toyota Corolla. Ligesom BYD i 2006 blev dømt for at kopiere BMW’s logo.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Men nu lander BYD altså i Danmark. Ifølge pressemeddelelsen fra den danske importør har BYD solgt mere end to millioner elbiler, og alene i første halvår af 2022 er der solgt flere end 640.000 biler med BYD-logo.

Ankomsten til Danmark sker i første omgang med en forretning på en adresse i København, hvor danskerne både kan se og prøvekøre BYD’s biler, skriver importøren. Forretningen åbner i løbet af efteråret 2022. Salget af BYD i det øvrige Danmark skal foregå gennem bilforhandleren Terminalen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk