Reklame:

Ejede hele Formel 1 – nu er han dømt for svindel

Faktisk har den i dag 92-årige rigmand Bernie Ecclestone allerede tilstået den løgn, der nu koster ham milliarder af kroner.

Han stod i spidsen for hele Formel 1-organisationen i fire årtier. Men nu skal Bernie Ecclestone, der styrede Formel 1 fra 1970 til 2017, hoste op.

Altså med penge. Den i dag 92-årige englænder har nemlig tilstået at have givet forkerte skatteoplysninger.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Tilståelsen kommer blot én måned før en retsag mod netop Ecclestone ellers skulle begynde. Med tilståelsen undgår den meget gamle englænder en 17 måneder lang fængselsstraf.

Straffen er dog gjort betinget i to år. Og for helt at undgå spjældet skal Ecclestone betale hvad der svarer til hele 5,6 milliarder kr. til de britiske skattemyndigheder.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

LÆS OGSÅ: Regeringen vil tvinge alle bilister, som ikke bor i Jylland, til at betale mere

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Forliget burde han dog have råd til. Bernie Ecclestone er blandt Englands absolut rigeste mænd. Hans formue anslås til at være godt over 20 milliarder danske kroner.

At der er mange penge i Formel 1, også i dag hvor Bernie Ecclestone har forladt sporten, vidner kørernes lønninger om.

Kevin Magnussen hæver, set med danske øjne, en ganske fornuftig løn hos Haas hver måned. Alligevel er den 31-årige dansker blandt dem, der tjener absolut mindst på at køre med i motorsportens kongeklasse. Læs mere om det her.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?