Dragster-Camaro millimeter fra vild ulykke!

Du skal ikke have set meget motorsport for at vide, at især dragracing er forbundet med store fare. Her er det tilfældigheder fra at gå grueligt galt.

Tim Slavens køre dragrace, men løbet på Georgia Motorsports Park onsdag i sidste uge kunne meget vel have været hans sidste.


Hans Chevy Camaro fra 1969 yder svimlende 3.550 hestekræfter fra en kæmpe V8’er med dobbelte turboer, og det var lige ved at tage magten fra den ellers erfarende dragracer.

Starten er ikke mange sekunder gammel, da forhjulene hopper. Bevægelsen får bilen til at miste kontakten med asfalten, og så står den ellers på vild flyvetur med åben faldskærm.


At det overhovedet lykkedes Slavens at genvinde kontrollen, da bilen lander på alle fire igen, er et mindre mirakel. For vildt ser det ud.

Hele situationen lader dog ikke til at have rystet Slavens, for allerede dagen efter kørte Camaro’en helt uden problemer 311 km/t på samme strækning.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk