Reklame:

Døde i januar – nu hyldes Ken Block

Rallystjernen Ken Block blev til en legende, da han på tragisk vis omkom i en snescooter-ulykke i januar. Nu lever mindet om amerikaneren videre digitalt.

For mange i bilmiljøet vil mindet om rallystjernen Ken Block, der på så tragisk vis mistede livet i en snescooterulykke i januar, nok sent brande ud.

For andre sker det aldrig. Og nu har udviklerne af spillet Cyberpunk 2077 gjort deres til, at Ken Block i det mindste lever videre i den digitale verden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Cyberpunk 2077-spiller kan allerede nu downloade en særlig bil døbt Type-66 Hoon. En hyldest til det Hoonigan Racing-hold Ken Block selv grundlagde i 2010.

Type-66 Hoon er foruden at køre rundt med Blocks startnummer “43” også udstyret med maskingevær, terrændæk og meget, meget mere.

LÆS OGSÅ: Flertal stemmer forslag ned: Kommune skal IKKE støtte lovligt gaderæs

Udvikleren CD Projekt Red fortæller, at firmaet ikke skal have noget for Type-66 Hoon. Bilen kan hentes gratis som en del af en større opdatering til Cyberpunk 2077.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

At Ken Block nu hyldes digitalt er blot det seneste af en række hilsner til den afdøde rallystjerne. Danmarks egen ni-dobbelte Le Mans-vinder Tom Kristensen har også husket amerikaneren med manér. Læs mere om det her.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?