Annonce:

Der skal 350.000 lego-klodser til én Volvo V70

Det svensk/kinesiske mærke har fået bygget en 1:1-udgave af en ældre herregårdsvogn af en superfan. Nærmere bestemt en Volvo V70.

Det har taget ét år at bygge en Volvo V70. Altså fordi det ikke er en Volvo V70. Men nærmere bestemt en model i størrelsesforholdet 1:1.

Bygget i intet mindre end 350.000 eksemplarer af danske lego-klodser. Manden bag projektet hedder David Gustafsson. Og han deltog i den svenske udgave af TV-programmet Lego Masters for nogle år siden.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Så interessen kommer ikke ud af det blå. Bilen, der altså næsten består af 400.000 danske stykker ‘legetøj’, har for nylig været udstillet i Volvos oprindelige hjemby Göteborg.

Det skete i forbindelse med bilimportørernes egen udstilling “eCar Expo’, som også findes i Danmark, men hvor alt andet end elbiler er udelukket.

LÆS OGSÅ: Toyota i nye problemer – fabrik ransaget af myndighederne

Sådan én har V70’eren aldrig været. Altså den ægte vare. Bilen i Lego er bygget efter den tredje og sidste V70-model. Altså på en bilen fra mellem 2008 og 2016.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Til gengæld kan bilen alt muligt, som den ægte vare også kan. Blandt folde sidespejlene ind, styre og køre. Ja, selv forlygterne følger rattets bevægelser.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler