Reklame:

BMW-ejer troede, han kunne narre politiet: “Så dumme er vi altså ikke”

En BMW-ejer fra Rumænien har fået det kørekortet – han som sådan ikke har – i maskinen hos det britiske politiet.

Det er også afgjort i retssager herhjemme. Endda med den tidligere landsholdsstjerne Nicklas Bendtner i en mindre flatterende hovedrolle.

En sag der i øvrigt kostede Nicklas Bendtner en milliondyr Porsche Taycan

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Er man frakendt førerretten i et land, må man ikke køre videre på de samme veje med et kørekortet fra et andet land.

Alligevel forsøgte en rumæner i en sort BMW 7 Serie at løbe om hjørner med britisk politi på den måde, da han for nylig blev stoppet.

LÆS OGSÅ: Kinesisk bil er den mest leasede i Danmark

Helt konkret viste han det af sine kørekort, som han ifølge Derbyshire Roads Policing Unit har fået udstedt i EU. Politikredsen var dog hurtigt gennem hans generalieblad i England også.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Og det afslørede, at han allerede er frakendt førerretten i England. Med lidt yderligere detektivarbejde kunne politiet desuden konstatere, at manden kørte rundt i en bil uden den lovpligtige forsikring.

Hvad det skal koste ham i straf, er der ingen meldinger om i det Facebook-opslag, som britisk politi har brugt på at fortælle om sagen. Men det er næppe billigt at blæse på færdselsloven på den måde.

I Danmark koster det 7.500 kr. at lave samme nummer. Og det i det billigst mulige scenarie. Altså i førstegangstilfælde.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?