Reklame:

Blev fyret for at svindle Nissan – nu vil han have 6,8 milliarder kr. i erstatning

Nissan smed sin tidligere direktør på porten for svindel i 2018 – nu slår Carlos Ghosn igen. Han mener nemlig, mærket skylder ham 1 milliard dollar.

Han blev anholdt for at have svindlet Nissan i 2018, sad herefter i husarrest og flygtede ud af Japan i en kuffert i 2019.

Men nu vil bilmærkets tidligere direktør have penge for det. Ja, faktisk mener Carlos Ghosn, at Nissan skylder ham svimlende 1 milliard dollar svarende til 6,8 milliarder danske kroner.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Automotive News.

Siden sin fyring og den dramatiske flugt ud af Japan har Carlos Ghosn da heller ikke holdt sig fra at kritisere sin tidligere arbejdsgiver Renault-Nissan-gruppen, som han i 2021 kaldte ‘kedelig’.

LÆS OGSÅ: Aarhus vil forbyde biler – men det kan IKKE lade sig gøre, siger forsker

Året efter fulgte den libanesisk-brasilianske forretningsmand den sviner op ved at betegne Renault-Nissan som en koncern, der var og er ‘på røven’.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

– Sandheden er, at hvad der engang var verdens førende bilkoncern i dag er en meget lille og meget skrøbelig virksomhed, fortalte Carlos Ghosn sidste år i et interview til Le Parisien.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?