Reklame:

Bilmærke slår fast: “Så vil vi ikke være med i formel 1”

Der er blevet trukket en klar linje i sandet, efter Formel 1 angiveligt pressede på, for at få General Motors til at finde en anden partner.

Det er Andretti Motorsport eller ingenting.

Så klar er General Motors nu i mælet over for Formel 1-organisationen. Formel 1-folkene har angiveligt ellers forsøgt at få bilmærket til at gå en anden vej ind i sporten.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Men nu sætter GM altså foden ned, efter at man har fået godkendt den ansøgning, Andretti Motorsport også står bag.

I sidste uge skrev Associated Press-journalisten, Jenna Fryer, at Formel 1 direkte har bedt General Motors om at vælge en anden partner at trække med ind i sporten.

LÆS OGSÅ: Medie: Mindst én Haas-kører er på vej væk

Men den form for afpresning vil bilkoncernen, der er verdens 8. største af sin slags, altså ikke høre tale om.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

General Motors har ikke bekræftet, at man har fået sådan en henvendelse fra Formel 1. Men onsdag i denne uge bekræftede bilkoncernens øverste direktør Mark Reuss, at planen fortsat er et partnerskab mellem Cadillac og Andretti.

Det skriver Associated Press.

Det er angiveligt helt i toppen af Liberty Media, at man har et problem. Ikke med Cadillac men med ejeren af Andretti Global, Michael Andretti.

Reklameblok:


Jenna Fryer skriver, at både Michael Andretti og en række General Motors-topfolk møder op til Formel 1-grand prixet i Las Vegas for at forsøge at lægge balladen ned.

Lige nu er det så slemt, at telefonen ikke bliver taget hos Liberty Media, der ejer Formel 1, når Michael Andretti ringer.

Om en weekend i Vegas så er nok til at redde forholdet, er tvivlsomt. Men forsøget bliver altså gjort alligevel.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?