Bilister byttede plads i samme bil – begge blev sigtet

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Natten til torsdag byttede to 19-årige mænd plads i én og samme bil – de blev begge sigtet for at køre med narko i blodet.

Natten til torsdag havde Thisted lokalpoliti fat i den samme bil to gange. Det var dog ikke, fordi den samme fører blev stoppet. Den tjans deltes to 19-årige i stedet op, oplyser politiet til Nordjyske.

Første gang, politiet fik kontakt til bilen, var på Kystvejen i Hanstholm kl.00.50. Her mener politiet, at den ene 19-årige sad narkopåvirket bag rattet. Fire timer senere var den så galt igen. Endda med samme bil og samme bilister. Denne gang havde de to 19-årige blot byttet plads.

Men også den anden 19-årige havde indtaget stoffer, mener politiet. Den ene blev desuden sigtet for ulovlig våbenbesiddelse, da politiet i bilen – første gang man stødte på den – fandt en 16 centimeter lang køkkenkniv i kabinen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Begge de 19-årige har fået taget blodprøver, der skal afgøre, om de var påvirket eller ej.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk