Annonce:

Bilforhandleren Erik får livstid for at hyre lejemordere

Bilforhandleren og to medsammensvorne er nu dømt i sagen, der kostede to personer livet. fjerde mand erkendte sig skyldig.

Bilforhandleren Erik Charles Maund, der levede af at sælge Toyota- og Volkswagen-modeller, har ved en domstol i delstaten Texas, USA, fået livstid for at hyre ikke bare én men flere lejemordere.

Retssystemet er kommet frem til, at den 48-årige bilforhandler betalte forskellige personer op mod 750.000 dollar, svarende til 5,1 millioner danske kroner, for mordet på en prostitueret, som Erik Charles Maund tidligere havde været kæreste med.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

For pengene skulle lejemoderne også tage livet af den prostituerede Holly Williams’ nye kæreste, hvilket de gjorde i 2020.

LÆS OGSÅ: 42-årig bilist kørte ind i bøde på 36.500 kroner

Det skriver Daily Mail.

Der skulle dog gå mere end et år, før politiet kunne anholde de i alt fire mænd bag mordene. Ifølge anklagemyndigheden hyrede bilforhandlerne et hold af lejemordere, fordi han selv fik truende beskeder.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

I beskederne blev Erik Maund forsøgt afpresset til at betale 25.000 dollar, svarende til 171.000 kroner, hvis han ikke ville have, at hans forhold til Holly Williams blev offentligt kendt.

Det ville Erik Maund, der var gift, mens han så noget til den prostituerede, ikke. Bare 11 dage efter blev Holly Williams og hendes kæreste fundet dræbt.


Annonce:

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler