Bilforhandler om afsløringer i DR-program: Det hele er løgn

Screendump: DR Kontant - Brudte løfter og brugte biler

Det er ikke bare en journalistisk stramning. Ifølge Kommissionbiler.dk’s ejer Erik Jensen lyver DR-programmet Kontant om hans forretningsmetoder.

Det var ikke småting, der i gårsdagens udsendelse af DR-programmet ‘Kontant’ kom frem om virksomheden Komissionsbiler.dk.

Ejeren, Erik Jensen både snyder og uddeler bøder til sine kunder. Og så tilbageholder han deres penge. Men det er ikke bare en journalistisk stramning. Det er decideret løgn, siger Erik Jensen til Vejle Amts Folkeblad.

– Jeg har tæsket løs på deres (Kontant, red.) dør om at sende noget dokumentation til mig, men jeg hører intet. Jeg viste dem korrespondance, der modbeviste dem, men jeg har ikke hørt en pind tilbage fra dem. I stedet lyver de direkte, så nu er sagen sendt i pressenævnet, siger han til mediet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Ligeledes mener Erik Jensen, at det er løgn, når DR i programmet ‘Brudte løfter og brugte biler’ fortæller, at han sælger kundernes biler til en højere pris, end de får at vide. Det er også løgn, siger Erik Jensen, at han ikke udbetaler pengene fra kommissionssalgene til sine kunder.

– Og der er jo ingen købere, der er rasende på mig, siger han til avisen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk