Reklame:

Berømt Mercedes-tuner er gået konkurs

Endnu et ikon på den tysker eftermarked har måttet dreje nøglen om. Denne gang drejer det sig om Mercedes-tuneren Carlsson. 

Mercedes-tuneren Carlsson findes ikke længere. Firmaet er gået konkurs, efter at den koreanske ejer Sambo Motors har mistet interessen i at holde tuneren oven vande økonomisk.

Det skriver Mercedes-fans.de.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Sambo Motors overtog Carlsson efter tunerens seneste konkurs i 2015. Men nu er tålmodigheden altså sluppet op igen.

Ifølge Mercedes-fans.de brugte Carlsson efterfølgende tid og kræfter på at tunet og optimere andet end Mercedes-modeller.

LÆS OGSÅ: Bilmærke afvist – må ikke køre med i Formel 1

Man forsøgte sig bl.a. med opgradering til Hyundai- og Kia-modeller. Men det er altså en strategi der har slået fejl. I byen Saarlouis, hvor Carlsson har holdt til, er det allerede småt med spor efter tuneren.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Udstillingslokalet er efter sigende allerede tømt for biler. Ligesom firmaets sidste rest af fælge og bodykit-stumper er solgt fra. Samme skæbne er overgået en sjælden Mercedes C25. Et bæst baseret på Mercedes SL65 AMG.

Sambo Motors har stadig Carlsson navne- og varemærkerettigheder. Men jagten på en køber er allerede gået i gang.

Mercedes-tuneren er ikke det eneste firma på den tyske eftermarked-scene, der har måttet bukke under på det seneste. I slutningen af september indgav fælgproducent BBS sin fjerde konkursbegæring siden 1970. Læs mere om det her.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?