Annonce:

Berømt Ken Block-bil leder efter ny ejer

I 2005 blev den afskrevet som ‘totalskadet’. Men den kører altså stadig rundt. Og nu kan én af Ken Blocks tidligere Subaru Impreza-modeller blive din.

Ken Block efterlod sig ikke bare en familie i sorg, da rallykøreren på tragisk vis omkom 2. januar i år. Amerikanerens død sendte også chokbølger gennem hele bilmiljøet.

Heldigvis lever arven efter køreren med nummer ’43’ videre i bedste velgående. Det samme kan siges om flere af Blocks biler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

I 2005 blev en Subaru Impreza, som Ken Block året efter deltog i “X Games” med, godt nok afskrevet helt på grund af en vandskade. Men bilen kører altså stadig rundt.

Under X Games kørte Block bl.a. mod det nu ligeledes afdøde rallyikon Colin McRae. Skotten døde i et helikopterstyrt i 2007, hvor også dennes søn mistede livet.

LÆS OGSÅ: Kommune siger nej – kontroversielt biltræf kan ikke forbydes

Men tilbage til Subaruen. Visuelt står den, som Ken Block efterlod den. I 2009 blev bilen købt af en anden rallykører, Mark Fox, som brugte den til flere løb. Bl.a. i England.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Hvad bilen ender med at koste – og hvor den ender hen denne gang – må vi dog vente med at få svar på. På tidspunktet for denne artikels publicering er der stadig 11 dage tilbage af den offentlige auktion.

Pt. er bilen budt op i 45.000 dollar, svarende til 311.000 danske kroner. Hvor mange hestekræfter den kommende ejer får for pengene, er desværre ikke til at sige.

Det fremgår nemlig ikke af den eller grundige tekst til annoncen. Men vi ved, at den oprindelige 2,5-liters boksermotor på et tidspunkt er røget ud og erstattet med en 2-liters bokser.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Og skulle du være i tvivl, om det nu også er et ægte stykke rallyhistorie, vi her har med at gøre, er det bare at kigge på bilen. Den er plastret til med autografer. Både fra Alex Gelsomino, Travis Pastrana, og så selvfølgelig Ken Block.

En hel del papirer, som følger med i købet, bekræfter desuden bilens identitet. Tilbage er der vel kun at håbe, at Subaruen ender et sted, hvor den kan holde mindet om sin tidligere ejer i live.


Annonce:

Annonce:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler