Reklame:

Audi præsenterer ny SQ8 på europæisk biludstilling…. i Qatar

Den faceliftede SQ8 deler motor med Lamborghini Urus og Porsche Cayenne. Audi sørger for 507 hestekræfter. 

Den internationale biludstilling i Geneve er lidt af en fjollet omgang i år. 2023-udgaven af det berømte bilshow finder nemlig slet ikke sted i Schweiz.

I stedet har folkene bag rykket hele setup – inklusiv navnet – til Qatar. 6.000 kilometer øst på til Mellemøsten.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Midt i den geografiske og navnemæssige forvirring har Audi præsenteret en ny SQ8. Et bæst med samme 4-liters V8-motor som Lamborghini Urus og Porsche Cayenne Turbo.

I Audien yder V8’eren 507 hestekræfter og 770 newtonmeter. Hvilken gør SQ8 til den mindst potente i søskendeflokken. Til sammenligning trækker Urus Performante fra med hele 666 hestekræfter.

LÆS OGSÅ: Uffes Citroën dumpede til syn på grund af askebægret

Autocar skriver dog, at Audi har en vildere RS Q8 på vej. Men der går nogle måneder endnu, og om Audi til den tid har fundet mere end de 600 hestekræfter, den nuværende RS Q8 har, melder historien ikke noget om.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Af den danske Audi-importørs hjemmeside fremgår det, at RS Q8 vil kunne bestilles ‘i slutningen af 2023’. Men priser er der endnu ikke noget om.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?