Årets far bygger verdens dyreste bil til sønnen


Okay, det er ikke helt en Rolls-Royce Boat Tail. I hvert fald ikke den ægte vare her. For eksemplaret her er lavet i træ og udstyret med batteri i stedet for stor V12’er.

Vi ved det, vi er ikke andet end halvvejs gennem januar. Men vi har altså allerede fundet ‘årets far 2022’. Bevars, bilen – han har bygget – koster næppe 28 millioner dollars som den ægte vare.

Men denne Boat Tail har alligevel været hele 68 dage undervejs. Bilen? Ja, den trækker på baghjulene, og der er plads til to passagere. De kan i øvrige stige ud af og ind i bilen af hver deres ‘selvmordsdør’.

Træbilen har endda skivebremser! Batteriet er faktisk også kraftigt nok til at åbne det todelte ‘bagagerum’, som vi også finder i den ægte ‘Boat Tail’.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Lyse kan bilen også. Både i og unden for kabinen. Et rullende kunstværk hvis du spørger os. Men faktisk er det ikke første gang, manden bag Youtube ND – Woodworking Art viser omverden, hvor gudsbenådede en håndværker han er.

Ses vi til Auto Show?


Sønnen er nemlig verdens måske heldigste knægt. Hans far har bygget alt fra en Bugatti Centodieci til en BMW 328 Hommage til ham!

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
 

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk