Annonce:

18-årig snydt af kørelærer: Kørekortet har pt. kostet 33.000 kr.

18-årige Laura har indtil videre betalt 33.000 kr. for det kørekort, hun endnu ikke har fået. Det vækker kritik fra Dansk Kørelærer-Union.

18-årige Laura Bengtsson har indtil videre brugt 33.000 kr. på det kørekort, hun begyndte at betale en kørelærer for i september 2021. Alligevel må hun ikke køre bil endnu. Til TV2 fortæller hun, hvordan hun er blevet snydt af kørelæreren.

LÆS OGSÅ: SE LISTEN – Det scorer Kevin Magnussen i løn hos Haas

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Når vi var ude at køre, kunne han finde på at lede mig hen til hans anden køreskole, hvor han lige skulle ordne nogle papirer. Der kunne gå alt mellem 5 og 20 minutter, imens jeg bare sad der og ventede. Tid, jeg ikke blev kompenseret for, siger hun til mediet.

Formand: Der altid blevet snydt
Formanden hos Dansk Kørelærer-Union Bent Grue giver Laura Bengtsson helt ret i kritikken. Desværre er hun langt fra at være den eneste. Flere kommende bilister står nemlig i lignende situationer.

–  Der er altid blevet snydt, men det er mere markant i øjeblikket. Det er gået den forkerte vej, siger Bent Grue.

Formanden beklager, at nogle kørelærer – der generelt opfattes som autoriteter – tager røven på deres elever. Formanden efterlyser over for TV2 mere kontrol på området.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Den kørelærer, som Laura Bengtsson føler sig snydt af, har ikke ønsket at svare på den kritik, køreskolen får. Den 18-årige kvinde har dog langt om længe fået tid til en køreprøve.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler