Annonce:

Tuner: “Sådan skal en bred Supra se ud”

De rør ikke ved motoren. Men Strasse Wheels får det i den grad til at se sådan ud på Supra Mk.V.

Du skal bruge et Pandem Rocket Bunny-kit og absolut ikke bekymre dig det mindste om, hvad andre tænker. Men så har du også noget nær klodens bredeste Toyota Supra. I hvert fald når vi taler om den nyeste model.

Vi skal være ærlige, og sige at vi ikke aner, hvad der ligger mellem forhjulene. Men det er næppe den to-liters, firecylindrede BMW-motor, som den billigste Supra kører rundt med. Nej, vi skal nok op i den større 3-liters rækkesekser med dobbelte turboer som i øvrigt også er fra BMW.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Men forholder det sig sådan, er tuningsmulighederne nærmest uendelige. Der går endda rygter, om at Toyota selv vil være med på vognen. Motoren fra BMW M4 CSL skulle således være på vej over i en heftig GR Supra. Sker det, vil det betyde 550 hestekræfter.

PS: De 19″ gigant-hjul følger med. Eller de vil sige, det gør de ikke. I hvert fald ikke uden at du betaler ekstra for dem. Men så er de til gengæld også 12″ brede bagtil.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler