Annonce:

Biler med ukrainske nummerplader kan køre gratis over Øresundsbroen

I et forsøg på at hjælpe ukrainske flygtninge vil det være gratis for biler med ukrainske nummerplader at krydse Øresundbroen.

Fra i dag til og med 31. marts kan biler med ukrainske nummerplader gratis krydse Øresundsforbindelsen. Det skriver Øresundsbroen i en pressemeddelse.

– Øresundsbron ønsker at give sin støtte til Ukraine og det ukrainske folk ved at lade flygtninge og nødhjælp komme over broen. Selvfølgelig skal vi hjælpe vores europæiske nabo i denne svære stund, siger Øresundsbrons administrerende direktør Linus Eriksson.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

I en form for ekstra støtte til det ukrainske folk vil Øresundsbroen desuden hver weekend i marts være oplyst i landets nationalfarver, gul og blå. Der er dog den begrænsning, at den samme bil ukrainsk indregisteret bil makismalt kan krydse broforbindelse to gange gratis i perioden.

Lastbiler med nødhjælp til Ukraine – og busser med evakuerede ukrainere – kan også komme gratis over broforbindelsen. 31. marts vil det blive vurderet, om der er behov for at forlænge ordningen.


Annonce:

Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største bilmedie med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler