Annonce:

Spritbilist forsøgte at tage flugten – så røg bilen

Søndag aften blev en 53-årig mand stoppet med en promille over 2 i blodet, forinden var han kørt udover en rampe ved et supermarked i Store-Heddinge.

Manden, der er polsk statsborger, men har arbejds- og opholdstilladelse i Danmark, var søndag aften omkring kl.19.30 på lidt af en køretur. Med alt for høj promille i blodet endte bilisten dog med at køre udover en rampekant ved en Aldibutik.

Efterfølgende forsøgte bilisten at køre fra stedet, men bilen sad ubehjælpeligt fast. Da betjente nåede frem til stedet, blæste manden alkometeret et godt stykke over 2. Og fordi en så høj promille siden marts i år har kunnet sidestilles med vanvidskørsel kunne politiet beslaglægge mandens bil på stedet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det fremgår af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Manden blev efterfølgende anholdt og taget med en blodprøve, hvorefter han blev løsladt igen. Resultatet af den prøve skal fastslå præcis, hvor påvirket manden har været. Først derefter kan manden forvente at høre nærmere fra politiet.

 


Annonce:

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største bilmedie med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler