67-årig spøgelsesbilist påkører politibil på motorvejen

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Sent søndag aften fik Sydsjællands- og Lollands Falsters Politi besked, om at en spøgelsesbilist kørte rundt på Sydmotorvejen.

Sent søndag aften ringede flere bekymrede bilister fra Sydmotorvejen til Sydsjællands- og Lollands Falsters Politi. Alle havde de set en spøgelsesbilist på strækningen mellem Tappernøje og Rønnede. Det oplyser kredsen på Twitter.

Spøgelsesbilisten, der var på vej i nordgående retning i det sydlige spor, forsøgte politiet derfor at etablere en afspærring for længere fremme. En afspærring i form af en patruljevogn, som bilisten påkørte. Herefter stoppede turen.

Bag rattet, viste det sig, sad en 67-årig kvinde fra Lolland. Da det blev konstateret, at hverken hun eller betjentene i patruljevognen ikke var kommet til skade, blev kvinden testet for alkohol- og narkopåvirkning. Begge prøver slog positivt ud.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Hun vil blive sigtet for at forvolde fare for andres liv eller førlighed, og det er på grund af den konkrete fare, der har været, når man kører med motorvejshastighed i den forkerte vognbane og retning, siger vagtchefen til TV2 Øst.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk