Reklame:

48-årig bakkede og kørte frontalt ind i fodgænger – så tog politiet bilen

Mødet med en fodgænger endte med, at en 48-årig mand måtte aflevere både kørekort og bilnøgler til politiet.

Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi havde nok at se til i weekenden. Bl.a. fordi en 20-årige havde meget svært ved at forstå, at han ikke skal køre bil.

Men i Dianalund var den også gal. Fredag eftermiddag flugte en patrulje efter en bil som blev standset ved Holbergskolen. Føreren var en 48-årig mand fra Stenlille, som virkede påvirket af stoffer.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

En en narkometertest reagerede da også positivt på amfetamin. Det var dog kun begyndelsen på den 48-årige problem.

Kort efter fik politiet nemlig en henvendelse fra en 36-årig mand, der hævede at være blevet ramt af den 48-årige, kort før politiet selv fik fat i ham.

LÆS OGSÅ: Glæder fra 1. juli 2024 – Biler forbydes og bilister tvinges til at betale dobbelt

Den 36-årige fortalte, at han på gåben var blevet ramt af den 48-årige to gange, da denne forsøgte at bakke og kort efter køre lige ud.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Fodgængeren kom ikke noget til. Men den 48-årige stak af fra stedet. Og politiet vurderede, at det var mere end rigeligt til at sigte bilisten for vanvidskørsel.

Nu skal en dommer se på, om staten kan konfiskere bilen. Men en klækkelig bøde og en tid bag tremmer kan den 48-årige godt se frem til.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?