Annonce:

46-årig skal i fængsel for at kalde Suzuki en Toyota

Meget var galt, da en 46-årig bornholmer sad på anklagebænken ved Retten i Rønne. Samlet set blev det til 20 dages ubetinget fængsel.

For en 46-årig bornholmer var trangen til at komme bag rattet og ud på vejene så stor, at han snød sig til det.

I perioden fra 8. juni 2023 til 17. august mener politiet på klippeøen, at den 46-årige mand kørte rundt med nummerpladerne fra en Toyota Carina på en Suzuki Swift.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver TV2 Bornholm.

Den udlægning valgte Retten på Bornholm at tro på. Ligesom man finder det bevist, at den 46-årige kørte rundt uden kørekort og forsikring i en bil, der slet ikke er indregistreret i Danmark.

LÆS OGSÅ: Så dyrt er det at skifte batteriet i en elbil

Det sker desværre ikke så sjældent, at bilister, der slet ikke må sidde bag rattet, gør alverdens krumspring for alligevel at komme ud på vejene.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Alder spiller tilsyneladende heller ingen rolle. For nylig blev en bare 11-årig knægt stoppet af politiet, da han – altså drengen – trak en større campingvogn efter en BMW X5.

– Intet kunne have forberedt os på, at vi ville finde en skoledreng bag rattet. Men i bilen fandt vi også en række redskaber, der typisk bruges ved biltyverier, lød det efterfølgende fra ordensmagten.

Også her var der både falske og stjålne nummerplader en del af sagen. Af samme grund blev især ejere af trailere og campingvogne opfordret til at investere i låse og overvågningsudstyr. Læs mere om sagen her.

Læs flere spændende nyheder fra bilernes verden lige her!

Læs mere efter annoncerne:

BETALER DU FOR MEGET I BILFORSIKRING?

Det er dumt at betale for meget! Indtast din nummerplade herunder og se tilbud:


Læs mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler