Reklame:

36-årig anholdt – “Ville have nummerplader på Porsche, han selv har stjålet”

Politiet mener, at en 36-årig mand forsøgte at indregistrere en Porsche 911 Turbo, han forinden selv havde stjålet på et museum.

Politiet i det amerikanske amt Sarasota County har anholdt og sigtet den 36-årige Daniel Boyce.

Ordensmagten mener nemlig, at han er manden bag tyveriet af en Porsche 911 Turbo fra 1977 – også kendt som “enkemageren” – fra Sarasota Classic Car Museum i Florida. Bilen forsvandt fra det bilhistoriske museum tilbage i juni.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Politiet blev opmærksom på Boyce, da han for nylig forsøgte at indregistrere en 911 Turbo  med et stelnummer fra en 911 Turbo årgang 1976. I myndighedernes systemer står det stelnummer nemlig som tilhørende en skrottet bil hos en autoophugger.

I stedet for nummerpladerne fik Boyce i en sigtelse for tyveri med hjem. Og da han efterfølgende ikke dukkede op i retten, begyndte politiet at lede efter ham. Det skriver mediet Road and Track.

LÆS OGSÅ: Politikere vil alligevel IKKE forbyde hastigheder over 30 km/t i Odense

Politiet fandt efterfølgende den stjålne Porsche, som var blevet efterladt i en lagerhal. Nu er Daniel Boyce udover at være den mand, politiet mistænker for tyveriet, også sigtet for bedrageri.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

70’er-årgangene af 911 Turbo fik i øvrigt tilnavnet ‘enkemageren’, fordi bilens mange hestekræfter og dertilhørende udprægede turbotøven kom bag på mange bilister. Det udløste desværre nogle fatale uheld for gifte mænd, lyder legenden.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?