Reklame:

Volkswagen kan ikke bygge elbiler til 245.000 kr. uden afgift før om 3 til 4 år

Der går 3 til 4 år endnu, før Volkswagen er klar til at presse prisen på elbiler til 245.000 kr. “eller under”, siger chefen.

I april 2014 kostede en billig bil i Danmark 79.000 kr. For den slags penge fik man en skrapet Citroen C1.

Men det var trods alt stadig en bil. Små ti år senere har elbilerne og helt andre priser fået fat. Nu er noget billigt, hvis det koster som en BYD Dolphin.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Mærket fra Kina, der lagde ud med at skamkopiere Mercedes og BMW, før det kom til Danmark, kan tilbyde en elbil til danskerne for 235.000 kr.

Det kan Volkswagen ikke helt. Mærkets mindste ellert koster stadig 319.000 kr. Men til Reuters siger Volkswagens øverste chef for det nordamerikanske marked, at mærket arbejder på at presse prisen ned til 35.000 dollar eller under.

LÆS OGSÅ: Medie: Mindst én Haas-kører er på vej væk

Det svarer til 245.000 kr. Altså i USA hvor bilisterne ikke plages af sammen hidsige registreringsafgift.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Noget Volkswagen til gengæld kan allerede nu er at bygge verdens dyreste fabriks-Golf. Den skal kun bygges i 333 eksemplarer. Og de første blev for nylig leveret i Tyskland. Læs mere om det her.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?