Annonce:

Ville sælge Tesla – “Ham har vi aldrig talt med”

Elon Musk hævder, at han – da Tesla var allerlængst nede – forsøgte at afhænde bilmærket til Apple. Apples topchef afviser overhovedet nogensinde at have mødt rigmanden.

Meget lidt skulle være gået lidt anderledes. Så var Tesla måske blevet en del af Apple. For bare få år siden måtte Tesla nemlig vende hver en cent i gabende tom pengetank.

Faktisk var det så skidt med finanserne, at mærkets direktør Elon Musk forsøgte at afhænde det hele til Apple.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det skriver CNBC som Yahoo citerer.

I 2020 fortalte Elon Musk selv på det sociale medie “X” – det tidligere Twitter – at det var helt galt, før Model 3 kom på gaden i 2017.

LÆS OGSÅ: Nu skal bilisterne vænne sig til nyt forbud i trafikken

Faktisk stod det så skidt til, at Elon Musk i et tweet hævdede, at han tilbød Apples topchef Tim Cook at købe hele Tesla for bare én tiendedel af det, Tesla var værd. Tim Cook ville dog ikke mødes med Elon Musk.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Men den udlægning er langt fra sandheden. Altså hvis man spørger Tim Cook. Bare få måneder efter tweetet afviste Cook hele Musks udlægning.

– Ved du hvad? Jeg har aldrig talt med Elon. Der er mange virksomheder, som vi sikkert kunne have købt på et tidspunkt, derude.

– Men jeg har det godt med, hvor vi er i dag. Jeg husker ikke nogen henvendelse. Men han (Elon Musk, red.) siger, det er sket. Og så må det jo være sådan.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Apple og bilproduktion er dog ikke en idé, der er helt på månen. Så sent som i december sidste år valgte tech-virksomheden at skrue ned for ambitionerne om en selvkørende bil.

Apples måske kommende køretøj får både rat og pedaler. Det skulle den ellers ikke have haft. Og sker der noget i den retning, er det tidligst i 2026. Det selvom omkring 1.000 Apple-ansatte udelukkende arbejder på projektet ‘Apple Car’.


Annonce:

Annonce:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler