Vanvittig bilist sigtet 23 gange på 30 minutter

En 23-årig mand fra Nordjylland så søndag aften stort hele færdselsloven i en lille Citroën Saxo. 

Ikke bare havde den 23-årige mand sat sig bag rattet uden at have kørekort. Hans kørsel lod også meget tilbage at ønske. Omvendt havde han heller ikke den store lyst til at tale med den patrulje fra Nordjyllands Politi, der kort før midnat fik øje på ham.


En patrulje ser kort før midnat, at de nummerplader, der er på bilen, ikke stemmer overens med den type af bil, som manden kørte i, og derfor ville de bringe bilen til standsning, fortæller Mikkel Mitchell, fungerende politikommissær i lokalpolitiet i Himmerland, til Ekstra Bladet.

Derfor begyndte en jagt, der varede den bedste del af en halv time, før manden endelig gav op. På den tid var det lykkedes ham at skrabe lovovertrædelser nok sammen til 23 sigtelser.


Ifølge politikommisæren kørte den 23-årige to gange mellem 160 km/t og 180 km/t. Og det på strækninger hvor den højst tilladte hastighed ligger mellem 50 og 80 km/t.

Selve anholdelsen foregik uden dramatik, fortæller Mikkel Mitchell.

Nu kan den 23-årig bilist se frem til en klækkelig bøde og en meget lang periode uden mulighed for at generhverve førerretten. Desuden blev bilen beslaglagt på stedet.

 Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk