Reklame:

Teslas seneste trick kører helt uden om Danmark

Tesla har fart på – også når det kommer til at gøre bilerne i modelprogrammet billigere. Den seneste prisnedsættelse kører dog helt uden om Danmark.

Mange danskere har siden nytår nydt godt at Teslas priser. Bilerne fra det amerikanske mærke er hele fem gange blevet billigere herhjemme.

Og selvom der har sneget sig en enkelt eller to prisstigninger ind og der, er det overordnet set blevet billigere at købe en ny Tesla på danske plader. Noget af forklaringen er dog afgiftsnedsættelser fra statens side. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Men én ting går danskerne umiddelbart glip af. Nemlig endnu billigere Teslaer. I USA, hvor regeringen også holder hånden under elbilsalget med store skatterabatter, er det nu muligt at købe en Tesla Model 3 for 32.400 dollar efter et skattefradrag.

Det er bare 217.000 kr. Det er godt nok prisen for en ‘almindelig’ Model 3 med baghjulstræk og en rækkevidde på 429 kilometer. Men det er, uanset hvordan det vendes og drejes, stadig billigt for en helt ny bil.

LÆS OGSÅ: Tæt på 5.000 danskere gør det hvert år – udbredt fejl koster bilisterne dyrt

Faktisk er det så billigt, at Tesla på sin amerikanske hjemmeside gør højlydt opmærksom på skattefordelen ved at købe en Model 3.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Samtidig opfordrer mærket kunderne til at slå til. For ligesom det er tilfældet herhjemme stiger afgifter på elbiler også i USA fra 2024.

 


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?