Tesla forsinker Cybertruck igen, igen!


Spørgsmålet er vel snarere, om den bil nogensinde får asfalt under hjulene?

Tesla overraskede alt og alle, da Elon Musk i 2019 præsenterede Cybertruck. En bil der mest af alt ligner en rekvisit til en Sci-fi-film.

Men den er ægte nok. I hvert fald hvis man spørger Tesla og tilsyneladende har god tålmodighed. Som i virkelig god. For bilen, der for længst skulle være sat i produktion er lige udskudt endnu engang.

Nu vil Tesla starte produktionen op engang i 2023. Selvom det egentlig var planen, at produktionen skulle køre allerede i år.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det skriver Reuters, som eftersigende har oplysningen fra en kilde med kendskab til Teslas produktionensplaner. Kilden giver samtidig en forklaringen på, hvorfor Tesla nu endnu engang trækker i bremsen på Cybertruck-produktionen.

Det skyldes, siger kilden, ganske enkelt, at der er kommet flere elektriske pickups på markedet, siden Tesla præsenterede modellen. Og for at kunne følge med konkurrenterne ser mærket nu på, om man kan udstyre bilen med ekstra funktioner.

Du må slet ikke køre den
Så nu hedder det sig altså, at Tesla satser på en begrænset produktionen af modellen i 2023. Piben havde nogenlunde samme lyd, da Tesla talte om produktionen ved bilens verdenspremiere. Her skulle den begrænsede produktion blot ske i 2021. Altså sidste år.

Det paradoksale er, at Cybertruck’en stadig kan forudbestilles. Endda også på Teslas danske hjemmeside. Er du interesseret, skal du blot lægge et depositum på ganske rimelige 1.000 kr.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Penge du kan få igen. Og det skal du nok regne med at få. For Tesla må slet ikke sælge Cybertruck i EU. Det kom frem allerede i 2019.

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk