Reklame:

Skider på 3 uger gammelt forbud – over 1.000 bilister har allerede fået store bøder

Det har været ulovligt siden 1. oktober – alligevel har mange danske bilister det svært med, at der er visse veje, de ikke må være på.

Endnu flere dieselbiler – dem uden partikelfilter – blev 1. oktober forvist fra miljøzonerne i de fem danske byer København, Frederiksberg, Odense, Aarhus og Aalborg.

Det er bare ikke alle bilisterne, der har fanget den besked.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det viser en opgørelse, som Miljøstyrelsen har sendt til TV2 Østjylland. For billedet er det samme som for tre uger siden.

Her blev der de første dage, efter forbuddet mod dieselbiler blev udvidet, uddelt 599 bøder for miljøzoneovertrædelser på landsplan.

LÆS OGSÅ: Forventende benzin til 20 kr. literen – nu er der nyt til danske bilister

Siden er det tal kun steget. Og nu har alene kameraerne, der overvåger trafikken i miljøzonen i det centrale Aarhus, fældet 405 bilister i forbuddet dieselbiler.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Hver gang har bøden været 1.500 kr. Og er man som bilist blevet snuppet i en miljøzone, kan man ikke være i tvivl. I hvert fald ikke ret længe. For bøden lander allerede efter 2 dage i synderens e-Boks.

 


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?