Reklame:

Forventende benzin til 20 kr. literen – nu er der nyt til danske bilister

For bare et par dage siden forventede analytikere, at olieprisen ville eksplodere. Nu ser det i midlertidig lysere ud for danske bilister.

Det var et skrækscenarie at kigge frem mod. Alligevel lignende det så sent som torsdag i sidste uge, at literprisen på både benzin og diesel var på vej mod 20 kr.

Allerede tirsdag morgen i denne uge var olieprisen dog faldet en smule. Det skriver Reuters.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Danske bilister stiftede ellers bekendtskab med benzin og diesel til 20 kr. literen i sommeren sidste år. Dengang på grund af Ruslands invasion af Ukraine.

Nu er det imidlertidig frigivelsen af nogle gidsler i Gaza i konflikten mellem Israel og Hamas, der får oliemarkederne til at tage den med ro.

LÆS OGSÅ: Bilister glemmer 10 år gammelt lovkrav – koster 7.000 kr. i bøde

Og det ses allerede nu på olieprisen. Den er på vej ned. Det sker dog forholdsvis langsomt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Trods faldet advarede Mikkel Rosenvold, der er finans- og geopolitisk analytiker ved Steno Research, over for Ekstra Bladet i sidste uge, om at olieprisen meget snart kan eksplodere på samme måde som i juli 2022


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?