Reklame:

SE BILLEDERNE: Kvinde kørte BMW i vandet med vilje – “Her har den stået i flere dage”

En ældre, sort BMW 3 Serie blev med fuldt overlæg kørt en tur i vandet ved Blegstrædehagen i Holbæk. Her har den stået siden mandag.

Klokken var kun lige slået 15 i mandags, da Midt- og Vestsjællands Politi blev gjort opmærksom på, at nogen havde kørt en BMW udover stensætningen og direkte i vandet ved Blegstrædehagen i Holbæk.

Siden er der ikke rigtig gjort noget ved bilen. Fredag skrev presse-fotos.dk, at bilen stadig stod med forhjulene ude i vandet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Ifølge vidner var det en kvinde, der helt bevidst kørte BMW’en ud i vandet. Hun skyndte sig straks efter at stikke af fra stedet.

SN.dk skriver, at Midt- og Vestsjællands Politi har været i kontakt med bilens registrerede ejer som er blevet bedt om at få den flyttet.

LÆS OGSÅ: DEBAT: Daniel vil forbyde store biler – “Må ikke være større end en Peugeot 208”

Man vil nemlig gerne undgå at den gamle BMW begynder at lægge olie eller andre væsker ud i vandet. Politiet har dog været forbi med lidt nødtørftigt minestrimmel.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:
Foto: presse-fotos.dk

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?