Annonce:

Rusten Supra med 622.000 kilometer på tælleren koster mere end en ny

I Florida står en rusten Toyota Supra, som har kørt jorden rundt mere end 15 gange, med et fuldstændig vanvittigt prisskilt.

Besøg vores annoncør:

Den første ejer af denne blå Toyota Supra ejede den fra 1993 til engang midt i 00’erne. Fredag aften dansk tid bliver den solgt for mere, end den 30 år yngre søster koster fra ny.

I USA kan man nemlig få en spritny Toyota Supra for 46.440 dollar svarende til 321.000 kroner. Det blå eksemplar, som vi har fundet på Bring A Trailer, er allerede budt op til 48.750 dollar.

Det svarer til 337.000 kroner. Og for den slags penge får den nye ejer en bil, der er godt på vej til at rådne op af rust.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Og så er der jo lige det med kilometertallet. Ifølge sælger har bilen allerede kørt jorden rundt mere end 15 gange. Eller det samme som 622.000 kilometer.

LÆS OGSÅ: Formel 1-hold har alvorlige problemer – er ulovlige!

Eneste umiddelbare bonus? Okay, der er to. Den 3-liters rækkesekser ude foran og så en seks trins manuel gearkasse. Vi ville nok anbefale et seriøst serviceeftersyn. Eller at løbe skrigende væk.

For de samme penge kan du ikke få en ny Audi RS 6. Heller ikke i USA. Men en af de mest sjældne udgaver af netop den bil kommer nu til Danmark. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler