Renault har åbnet digital museum


Er du forbudt at træde udenfor dit hjem eller er du fristet af at gå på opdagelse blandt klassikere og youngtimere, så anbefaler vi en virtuel rundtur i Renaults digitale museum.

Hvis du er typen, der nyder et godt museum, så læs med her: I december 2021 åbnede Renault for adgang til deres digitale museum med titlen ‘The Originals’. E digitalt museum der strækker sig fra Renaults allerførste bil til Formel 1-bilen fra 2006.

LÆS OGSÅ: PAS PÅ! Nu tændes fartkameraerne på Storebælt

Hver model er skannet og omdannet til en digital 3D-model, hvorefter hver detalje er nøje gennemgået. Derudover følger også optagede lydeffekter af hver model, så man kan lytte til alt fra lyden af dørene til motoren.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Går i dybden med detaljer
Hver af de 50 udstillede biler er – udover at være flot visuelt repræsenteret – også beskrevet i dybe detaljer. Historisk værdi, tekniske detaljer og små fun facts betyder, at du hurtigt kan blive Renault-ekspert, hvis du ikke er det i forvejen.

Vidste du for eksempel, at Renault 5 Turbo skulle bygges på tre forskellige fabrikker? Bilen begyndte livet i Flins, før den kom til Heuliez alt sammen for at ende i Dieppe.

Med tilhørende souvenirbutik
Som ethvert museum med respekt for sig selv er The Originals også udstyret med en souvenirbutik, hvor du kan købe dig fattig på vej ud. Du kan købe dig fattig i alt fra modelbiler til iPhone-covers, perfekt som gadget til en bekendt Renault-tosse.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Renault planlægger at udvide museet med endnu flere biler. Ved samme tid næste år skal der stå 80 biler i den digitale samling.