Reklame:

Red Bull-rådgiver er ikke i tvivl – “Der vil ALTID være forbrændingsmotorer i Formel 1′

Red Bulls mangeårige rådgiver – den nu 80-årige Helmut Marko – er ikke i tvivl, om at der altid vil være forbrændingsmotorer i Formel 1. 

Formel 1 skal være 2026 køres under et nyt reglement, hvor elmotorer får mere at sige, og syntetisk benzin bliver afgørende.

Men det betyder ikke, at forbrændingsmotoren med tiden helt forsvinder. I hvert fald ikke hvis man spørger Red Bull-holdets mangeårige rådgiver Helmut Marko.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Og det har østrigske Lalola1 gjort i et længere interview. Og i en byge af spørgsmål – kom Marko da også selv ind på, at forbrændingsmotoren ikke sådan lige forsvinder fra Formel 1.

Det faktisk samtidig med, at han nævne holdets firedobbelte verdensmester. Den nu tidligere Formel 1-kørere Sebastian Vettel, der er en kendt fortaler for tiltag i ‘klimaets navn’.

LÆS OGSÅ: Mekaniker-uddannelse med særligt speciale modtager 6,7 mia. kr. i støtte

– Tror du, at Sebastian Vettel vender tilbage til Formel 1?, spørger sportsmediet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

– Det ved jeg ikke. Han skal nok finde sig selv. Og så må han erkende, at der altid vil være forbrændingsmotorer i Formel 1. Der gror træer i skoven, og det er en god ting, siger Marko og uddyber:

– Der, hvor jeg adskiller mig fra ham (Vettel, red.), er, at jeg sørger for skoven på mit landsted.

 

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?