Reklame:

Porsche sværger at holde forbrændingsmotoren i live ‘så længe som muligt”

Til gengæld, siger tyskerne, vil bliver det tyndt med muligheder for motorlyd i modelprogrammet. Faktisk bliver der med tiden kun én.

Porsche har en plan. En relativt simpel plan. 911’eren skal nemlig være tyskernes eneste model med forbrændingsmotor, i takt med at det øvrige modelprogram bliver til elbiler.

Bilmærket investerer også i syntetisk brændstof i jagten på at holde forbrændingsmotoren i live så længe som overhovedet muligt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Karl Dums, der har ansvaret for udviklingen af syntetiske brændstoffer hos Porsche, indrømmer, at mærket i første omgang går efter at elektrificere modelprogrammet.

Samtidig siger han dog, at Porsche vil producere 911’eren med forbrændingsmotor, ‘så længe som det overhovedet er muligt’.

LÆS OGSÅ: Dansk racerkører har gjort sig vanvittigt upopulær: “Han har virkelig ingen venner her”

Apropos 911’eren er den nuværende 992-generation klar til et facelift. Det forlyder, at tyskerne allerede er klar med det senere i år. Ligesom en mild-hybridudgave af 911 er en realitet senest i midten af dette årti.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Nyhedsbureauet Reuters skriver, at Porsche vil elektrificere 80 procent af modelprogrammet i 2030. Samtidig tegner 911 sig på nuværende tidspunkt for 13 procent af alt, hvad Porsche kan skubbe af samlebåndet og ud på vejene.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?