Reklame:

Politimand under anklage for at give Honda-ejer absurd fartbøde

Videoen af betjentens handling er gået viralt, og nu hænger hans job i en tynd tråd, efter politiet er gået ind i sagen for at undersøge den.

Man skal ikke finde sig i alt. Heller ikke fra politiet. I den amerikanske stat New Jersey skal en betjents arbejdsmetoder nu undersøges, efter han uddelte en absurd bøde til en bilist.

Efter at betjenten angiveligt havde fået fingeren af en Honda Civic-ejer, besluttede han sig for at skrive bilisten for at have kørt 77 km/t i en 50-zone.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Men der er noget, der ikke stemmer. Et dashcam i Honda kan nemlig bevise, at Hondaen aldrig kørte gennem 50-zonen med en højere end tilladt hastighed.

Men her slutter historien ikke. For betjenten valgte oveni fartbøden også at sigte Honda Civic-ejeren for hensynsløs kørsel. Hverken det ene eller andet ville Honda-ejeren dog finde sig i.

LÆS OGSÅ: Konkursramt bilmærke er blevet vildt populært igen

Og på den baggrund har han klaget til Westfield Police Department, hvor betjenten er ansat. Om det er derfor, eller fordi et sammenklip af dahscam-videoen fra Hondaen og politiets egne optagelser nu er set mere end 392.000 gange, skal vi ikke kunne sige.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Men Westfield Police Department har i hvert valgt at stable en intern undersøgelse af sagen på benene. Det fremgår af en erklæring, som politikredsen har delt på sin Facebook-side.

Undersøgelsen skal, siger politikredsen, kortlægge, om betjenten gjorde sit arbejde ordentligt, eller om han misbrugte loven.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?