Reklame:

22-årig efter politijagt med 200 km/t “Havde det som om jeg var med i Grand Theft Auto”

Politiet så bestemt ikke noget sjovt og underholdende i at jagte den 22-årige på motorvejen.

Den 22-årige Gary Lamar Miller har faktisk slet ikke kørekort. Det er han stadig i gang med at tage. Derfor kører han rundt på et såkaldt ‘learners permit’.

Eller det vil sige det gjorde han lige indtil onsdag 19. juli, hvor politiet stoppede ham efter en længere biljagt på en motorvejsstrækning i Florida.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Miller nægtede nemlig at stoppe, da politiet i første omgang målte hans hastighed i en Nissan-SUV af ikke nærmere oplyst model til 188 km/t. Han måtte køre 113 km/t

I stedet for at stoppe valgte Miller at sætte farten op, så politiet på et tidspunkt måtte køre 200 km/t bare for at følge med ham.

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussen kommer med nyt om sin fremtid hos Haas

Da Miller endelig blev stoppet, forklarede han til politiet, at han havde det, som om han var med i en udgave af spillet “Grand Theft Auto” der bl.a. handler om at stjæle biler.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Først da Miller havde forladt motorvejen og blæst over for rødt lys, stoppede jagten. Der altså viste sig at være helt på højde med virkeligheden.

I et Facebook-opslag oplyser politiet i byen Naples, at den 22-årige nu er anholdt og sigtet for sin vilde kørsel. Med andre ord kan han godt vinke farvel til det kørekort, han var i gang med at erhverve sig.


Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?