Reklame:

Politiet kører kvinde ned – nu skal det undersøges om hun har brudt færdselsloven

Torsdag eftermiddag pløjede politiet en kvindelig cyklist ned på gågaden i Esbjerg – nu skal det undersøges, om hun har brudt færdselsloven. 

Torsdag eftermiddag ramte en patrulje fra Syd- og Sønderjyllands Politi en kvindelig cyklist på gågaden i Esbjerg.

Det skete, i forbindelse med at patruljen jagtede en knallertkører rundt i området. Patruljen måtte dog opgive at forfølge knallerten.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det var da betjenten bag rattet vendte bilen rundt, at han ramte kvinden der kom cyklende. Det fortæller vagtchefen Ole Aamann til Ekstra Bladet.

– Der er skrevet en rapport på det, og så vil det blive vurderet, om nogen har overtrådt loven. Det gælder både betjenten bag rattet og cyklisten, siger Ole Aamann til avisen.

LÆS OGSÅ: Bilist solgte totalskadet Tesla som skrot – nu logger bilen på hans Spotify i Ukraine

Det er ikke første gang inden for det seneste stykke tid, at politiet kommer galt afsted. Natten til lørdag i sidste uge smadrede en betjent fra Midt- og Vestsjællands Politi en patruljevogn.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Det skete, da han mistede kontrollen med den Volkswagen Touran, han jagtede en motorcyklist i. Betjenten kom ikke noget til. Men vejen måtte spærres, så politibilen kunne flyttes. Hvordan det endte for motorcyklisten kan du læse mere om her.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?