Annonce:

Polestar introducerer den kommende Polestar 3 til ‘lavpris’

Polestar introducerer en ny variant af deres elektriske SUV-serie med Polestar 3 Long Range Single Motor. Til den laveste pris indtil videre for den store 3-model.

Besøg vores annoncør:

Denne nye model, der nu kan bestilles i Europa, starter ved 675.000 DKK inklusive leveringsomkostninger. Ordrer fra Nordamerika og Australien vil følge senere i 2024. Det skriver Polestar og fortsætter:

Den nye Polestar 3 Long Range Single Motor er designet til at tilbyde en mere prisvenlig indgang til Polestar 3-serien, mens den stadig leverer en række luksusfunktioner og teknologier. Denne variant bruger samme 111 kWh batteripakke som Dual Motor-modellerne og har en maksimal DC-opladningskapacitet på 250 kW, hvilket muliggør opladning fra 10-80 % på cirka 30 minutter.

“Med Polestar 3 Long Range Single Motor kan vi tilbyde vores elektriske flagskibs-SUV til en lavere pris, samtidig med at baghjulstræk-konfigurationen opretholder vores performance-DNA,” siger Thomas Ingenlath, CEO for Polestar.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Denne model er udstyret med en motor, der driver bagakslen og leverer 220 kW og 490 Nm drejningsmoment. Det resulterer i en acceleration fra 0-100 km/t på 7,8 sekunder.

LÆS OGSÅ: Lille ny Hyundai er en spøjs fætter

Trods den reducerede motorydelse sammenlignet med Dual Motor-varianterne, opretholder Long Range Single Motor-modellen de samme køreegenskaber og komfortniveauer takket være det passive chassis med Hydraulic Rebound Stops (HRS) og Frequency Selective Damping (FSD).

Polestar 3 Long Range Single Motor, der produceres både i Kina og USA, tilbyder en rækkevidde på op til 650 km (WLTP), hvilket gør den til den mest effektive model i Polestar 3-serien. Denne model kommer også med Brembo-bremser, som er standard i hele serien.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Den nye model er en del af MY25-serien og giver kunderne mulighed for større tilpasning. Kunderne kan vælge mellem seks udvendige farver, fem indvendige design og fire forskellige fælge, inklusive en ny 21-tommer alufælg, som er en del af den nye Pro-pakke.

Derudover er Pilot-pakken med LiDAR fra Luminar også tilgængelig, hvilket øger sikkerheden og bekvemmeligheden for brugerne.

For mere information og for at bestille Polestar 3 Long Range Single Motor, besøg Polestar’s konfigurationsside.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Se billeder af Polestar 3 her:

  • Polestar introducerer den kommende Polestar 3 til 'lavpris'
  • Polestar introducerer den kommende Polestar 3 til 'lavpris'
  • Polestar introducerer den kommende Polestar 3 til 'lavpris'
  • Polestar introducerer den kommende Polestar 3 til 'lavpris'

Bemærk: Artiklen er baseret på en pressemeddelelse. Har du kommentarer til indholdet, bedes du kontakte den pågældende afsender.

Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Nyheder direkte fra bilimportører, producenter, racerteams eller andre aktører i bilbranchen.
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler