Reklame:

Ny undersøgelse: “Her må 62 procent af danske bilister selv betale”, siger FDM

En ny undersøgelse, som FDM har fået lavet, kortlægger, at danske bilister frygter dyre reparationer på ældre biler. 

Der er kommet flere ældre biler på markedet. Og det ganske enkelt fordi en ny bil for mange danskere er ensbetydende med en brugt bil.

På grund af absurd høje registreringsafgifter er en fabriksny bil lukket land for mange danskere. Det betyder til gengæld også, at den gruppe danske bilister står med potentielt meget store værkstedsregninger.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

En undersøgelse, som FDM har fået analysefirmaet Voxmeter til at lave, viser, at hele 43 procent af danskerne frygter at finde skjulte fejl og mangler, når de køber brugt bil.

– Mange står med forholdsvist nye biler, hvor reklamationsretten og fabriksgarantien er udløbet, og hvor dyre reparationer dermed falder tilbage på dem, forklarer FDM’s tekniske rådgiver Lone Otto i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Ukendt bilmærke bliver kaldt ‘elendigt’ – nu er det mere værd end Volkswagen

Endnu værre står det til for de danskere, der køber bil af en privat sælger. For selvom om prisen på bilen her oftere er lavere, er der ingen form for garanti på noget som helst ved bilen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Samme undersøgelse viser også, at 62 procent af danskerne svarer, at de selv må punge ud, hvis der er noget galt med bilen, fordi de ingen garanti har.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?