Reklame:

Nu sætter Ford ord på – ked af dansk konkurs

Det er ikke mange dage siden, Ford ikke ville sige noget om konkursen hos mærkets ældste forhandler i Danmark. Nu beklager importørens direktør alligevel konkursen.

Danmarks ældste Ford-forhandler er gået konkurs. 100 år blev det til, før forretningen i Nykøbing på Sjælland måtte dreje nøglen om.

Faktisk nåede forhandleren lige at invitere til fejringen af den store dag, før man måtte fortælle de 19 ansatte, at stedet lukker.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Umiddelbart efter nyheden om konkursen, var Ford i Danmark ikke meget for at sige noget om den.

Men nu udtrykker den danske importørs direktør alligevel beklagelse over lukiningen af forretningen på Sjælland.

LÆS OGSÅ: Kørte 106 km/t – nu vil staten have hans bil til 4 millioner kr.

– Det er virkelig en trist nyhed, at høre at J. P. Tamstorf Automobiler A/S har måttet erklære sig konkurs efter mere end 100 års jubilæum som Ford-forhandler, skriver direktør Frank Skjærbæk Pedersen i en mail til Motor-magasinet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Direktør skriver desuden, at han forstår kritikken som lyder fra den nu lukket bilforhandler. I Nykøbing har man bl.a. beklaget sig over ikke at kunne få de Ford-modeller, kunderne efterspørger.

Frank Skjærbæk Pedersen forsvarer i den sammenhæng med, at det er vigtig at være omstillingsparat som Ford-forhandler i Danmark. Hvad direktøren mener med det, har han umiddelbart ikke villet uddybe, skriver mediet.

En anden måske ikke så overraskende konkurs har for tredje gang ramt en bilforhandler, der gjorde sig både berømt og berygtet med sine Facebook-videoer og forretningsmetoder, som blev afsløret i bedste sendetid på DR. Læs mere om den sag her.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?