Annonce:

Nu har Fisker i Danmark også søgt konkursbeskyttelse

Problemerne for Fisker Inc. vokser. Nu meddeler firmaet, at samtlige datterselskaber også søger konkursbeskyttelse i USA.

Besøg vores annoncør:

Fisker kører så meget på randen af konkurs, at man har søgt beskyttelse mod sine kreditorer via en såkaldt ‘chapter 11’ i USA.

I første omgang skrev Fisker, at det kun gjaldt selskabet i USA. Men nu viser det sig, at det gælder hele forretningen. Altså også den danske del.

Det oplyser bilmærket i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Først sagde Fisker ellers, at andre indenlandske og ikke-amerikanske datterselskaber “ikke var inkluderet i mærkets konkursbeskyttelses-ansøgning”.

LÆS OGSÅ: Tesla-ejer afsløret af ekskonen – skal betale 700.000 kroner

Allerede i forbindelse med den første melding om konkursbeskyttelsen meddelte Fisker, at man leder efter en køber til samtlige aktiver i selskabet. Disse kan ifølge den danske brancheanalytiker ikke dreje sig om meget andet end et lager af biler fra sidste års produktion.

Biler som endnu ikke er solgt. Biler Fisker i øvrigt forsøger at tilbyde til sine meget få tilbageværende ansatte for så lidt som 150.000 kroner. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Fisker menes at have op mod 6.000 biler holde på lagre rundt omkring. Herunder er der planer og tegninger til yderligere tre biler, bl.a. en pickup med navnet Alaska, som Fisker ikke fik gang i.

En anden bil er den mindre SUV Fisker Pear, som efter planen skal lanceres med ‘gennemsigtige A-stolper’. Men firmaets situation gør det stærkt tvivlsomt, om bilen overhovedet når at blive til virkelighed.

Det er dog ikke alle, der tror, at Fisker går konkurs. Bl.a. havde en forhandler, der hævder at have solgt 35 Fisker Ocean siden 1. maj, i denne uge travlt med at forsikre om, at han ikke tror på en konkurs. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:
Nu har Fisker i Danmark også søgt konkursbeskyttelse
Pear er en af de biler, Fisker drømte om at bygge. Nu ser det sort ud. Credit: Fisker

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler