Annonce:

Tesla-ejer afsløret af ekskonen – skal betale 700.000 kr.

En mand kørte galt i sin Tesla, der kørte efter autopiloten. Nu afslører ekskonens optagelser, at han sad på passagersædet foran.

Besøg vores annoncør:

En Tesla-ejer skal betale 700.000 svenske kroner svarende til 466.000 danske kroner, som han fik i erstatning for sin sammenkrøllede Tesla Model 3, tilbage.

Optagelser, som ekskonen i smug lavede med sin telefon, afslører nemlig, at hendes nu tidligere mand løj over for forsikringsselskabet, da han påstod, bilen var skredet ud på motorvejen og havde låst hjulene.

Det skriver Gefle Dagblad.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Oprindeligt godtog forsikringsselskabet forklaringen. Og sandheden kom altså først frem, da parret gik fra hinanden og ekskonen sendte de afslørende optagelser til både forsikringen og politiet.

Optagelser afslører, at manden bad sin kone om at kravle om på bagsædet, så han selv kunne slippe rattet og sætte sig i passagersædet foran. Efter et minut slog Teslaens autopilot dog fra, og bilen hamrede ind i noget autoværn.

LÆS OGSÅ: Youtuber beskyldes for at have dræbt Fisker

Udover at hendes eksmand nu skal betale forsikringssummen tilbage, overvejer politiet nu også, om han står til en ubetinget frakendelse af føreretten i 2 år.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

I hvert fald er han sigtet for grov uagtsomhed og bedrageri. Det er i øvrigt ikke første gang, at en Tesla-ejer kommer galt afsted og ender på den forkerte side af loven.

Ligesom den svenske mand havde en amerikaner forvekslet Teslas autopilot med det, firmaet kalder fuldt selvkørende egenskaber. Det endte med at koste en motorcyklist livet.

Den amerikanske mand er nu tiltalt for uagtsomt manddrab. Over for politiet erkendte mandne på stedet, at han stolede på, at ‘maskinen ville køre bil for ham’. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler